OM LOOT FANTASY

Loot Fantasy er skabt af filmnørder, serieelskere og gamere. Loot Fantasy er for alle, som interesserer sig for pc- og konsolbaserede spil, film og serier. Her kan du finde pakker, som er fyldt med overraskende merchandise, beklædning, tilbehør og meget mere, som man ellers aldrig selv ville have tænkt over. Dette er kombineret med de mest basale og nødvendige must-haves for enhver, hvad end du er til Harry Potter eller PUBG.
Vi stræber hver dag efter at give den bedste kvalitet samtidig med at yde den bedste kundeservice således, at man altid får en god oplevelse fra bestillingen til modtagelsen af pakken.

Holdet bag: Loot Fantasy er skabt af fans for fans
Holdet bag Loot Fantasy: Vi er et hold, som har mange års erfaring med mange forskellige typer af virksomheder, heriblandt og hovedsageligt webshops.

Efter mange års erfaring indenfor netop dette område har vi mestret at have mange bolde i luften, herunder yde en god service og have kunden i fokus. Vi er selv kæmpefans af alt fra CS:GO, Star Wars til Game of Thrones og Deadpool. Vi stræber hver dag efter at følge med markedets udvikling og spotte nye trends, så vi kan levere det bedste og nyeste for vores kunder. Derudover optimerer og udvikler vi vores koncept løbende, og det samme gør vores samarbejdspartnere og leverandører. Vi er derfor altid åbne for ideer og kritik, som kan gøre det til en endnu bedre oplevelse af handle hos Loot Fantasy. Hos Loot Fantasy er kunden i fokus!

Vores mission er at skabe en platform, som bringer kunderne tættere på deres interesser indenfor film- og gaming universet. Vi vil bringe et element af glæde og entusiasme ind i vores medlemmers hverdag gennem vores overraskende pakker.

 

Kan du ikke finde en loot box for dig?

Hvis du ikke synes, at der er noget for dig hos Loot Fantasy, så tøv ej. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Vi kan også lave en skræddersyet box til dig. Er den til dig selv, eller er det en gave? Det betyder intet. Vi klarer den!

Send os en e-mail med informationer om, hvad du har brug for, og så ser vi, om vi kan sammensætte en pakke for netop dig. Vi forsøger som regel at svare tilbage indenfor 24 timer. Kontakt os via kontaktformularen eller vores e-mail og fortæl os, hvilke temaer du ønsker i din pakke. Så lader vi dig vide, hvad vi kan tilbyde.